Få luft i din økonomi på ganske få minutter

Nogle gange har du bare brug for lidt luft i din økonomi. Den kan du faktisk få ganske nemt og hurtigt. 

Kender du de måneder hvor kontoen er rød næsten fra start ? Det er de måneder hvor du godt kunne bruge lidt ekstra penge eller en anden form for luft i din økonomi. Den gode nyhed her er at det er ret nemt at få netop dette. Du kan nemlig nemt få oprettet en afbetalings konto du kan bruge til alle dine online køb. 

Det tager kun få minutter at oprette den og den kan bruges i stort set alle online shops i Danmark. Dermed kan du købe alle dine varer i en bestemt måned og betale dem når det passer dig. Det er alt der kan købes med den nye betalingsmetode. Det er ting som tøj, sko, elektronik, legetøj, frækt lingeri, dæk og fælge, hårde hvidevarer, møbler og endda sexlegetøj

Det er lige så nemt at bruge som et kredit kort eller mobilepay. Forskellen mærkes ikke når du køber, den mærkes først når du skal betale.

Hvordan virker den slags konto i det daglige ?

Når du fremover skal handle online, så kan du vælge at bruge denne nye metode. Du skal ikke lave om på den måde du handler på. Det er de samme shops du skal handle i og på helt samme måde. Det er først når du skal gennemføre betalingen at du vælge en anden måde end du plejer. Her angiver du den nye konto som betalingsmåde og beløbet trækkes så der, istedet for på din konto.

Efterfølgende logger du så ind og angiver hvor hurtigt det skal betales tilbage. Det kan være over 10 måneder. Så deles alle dine køb samlet op i 10 små bidder der trækkes automatisk. Det gode er, at den ikke koster dig noget at have hvis du ikke bruger den. Så ligger den bare og venter på du får brug for den.