Find et hotel i København

Den danske hovedstad byder på mange skønne oplevelser, og en enkelt dag i den fantastiske by er sjældent tilstrækkeligt. Planlægger du en tur til København, bør der derfor overveje en hotelovernatning. Heldigvis behøver det hverken være dyrt eller besværligt at overnatte på hotel i København? Find dit kommende hotel i København her.

Hvor vil du gerne bo?

København byder på mange spændende oplevelser for store og små, og det er derfor vigtigt at du overvejer, hvilke attraktioner, du gerne vil bo i nærheden af. Det er naturligvis oplagt at bo centralt i byen, så du kan gå til mange af de mest populære oplevelser, men alternativt kan du sørge for at vælge et hotel, som ligger tæt på en metro- eller S-togstation. Den kollektive transport fungerer fremragende i København, og du kan således nemt komme omkring med metro, tog og bus.

Kommer du til København i bil, kan det være en god idé at bo lidt udenfor centrum, da du således slipper for at køre rundt i hovedstadens travle trafik. Herudover kan det være en bekostelig affære at parkere i det centrale København – hvis du da overhovedet kan finde en parkeringsplads.

Billige hoteller på Vesterbro

København består af mange gode hotel-områder, og der er således masser at vælge imellem, når du skal bestille overnatning i den danske hovedstad. Vil du gerne bo centralt? Billigt? Tæt på vandet? Uanset hvordan du ønsker at prioritere, findes der et område og et hotel til dig.

Vil du gerne bo billigt og centralt i København, så kan du med fordel overveje hoteller i den del af Vesterbro, som ligger umiddelbart bag Hovedbanegården. Området omkring Istedgade var tidligere berygtet for at være både beskidt og utrygt, men meget har ændret side de seneste ti år. Ønsker du at bo billigt, og samtidig i gåafstand til Rådhuspladsen, Tivoli, Strøget og mange af de andre populære seværdigheder, så kan du altså sagtens overveje denne del af byen.   

Med familien i København

Vesterbro er måske ikke det oplagte sted at bo, hvis du har hele familien med til København. Her kan du f.eks. vælge de populære budgethoteller Wake Up Copenhagen, som findes rundet omkring i byen. Værelserne på disse hoteller kan være forsynet med køjesenge, som med garanti vil falde i børnenes smag.

En anden oplagt mulighed for børnefamilier er hoteller og vandrerhjem på Amager. Med metrolinjen lige i nærheden kan I nemt komme ind til byen – eller til de nærliggende seværdigheder som f.eks. Den blå planet – men I kan også blot slappe af i de fredelige og naturskønne omgivelser. på Kalvebod- og Amager Fælles findes masser af natur og plads til leg. Her føles det slet ikke som at være tæt på en storby.