Tænk over dette, når du skal vælge dit industrigulv

Det kan være en stor investering for virksomheden, når der skal lægges nye gule. Ofte vil der være tale om store arealer, som skal dækkes til, hvilket selvsagt betyder, der kan være større summer på spil. Af samme årsag er det vigtigt, at man vælger rigtigt og får det helt rette gulv. I dette indlæg kan du læse, hvad du skal være opmærksom på, når du vælger dit gulv.

Slidstyrken skal være i top

En vigtig forudsætning for at vælge gulv, er at slidstyrken er i top. Et gulv til brug i industrien vil naturligvis være udsat for en stor belastning. Ikke bare fordi, der skal stå tunge maskiner på det og måske køre maskiner ligeledes, men også fordi der vil være mange medarbejdere, der går på det dag efter dag.

Skal du bruge et meget slidstærkt industrigulv i epoxy, kan du se mere her: https://epoxy-design.dk/industri-gulve/.

Du kan få indarbejdet funktionalitet i gulvet                                                                              

Har du nogensinde overvejet, at du kan få indarbejdet særlig funktion i dit industrigulv? Takket være moderne gulvløsninger kan man f.eks. få en blødere belægning på gulvet. Det kan være vigtigt for dine medarbejdere, der tager mange skridt hver dag. Alle skridt forplanter sig nemlig gennem kroppen, og et blødere gulv er derfor mere skånsomt og kan faktisk gøre, at de ansatte ikke bliver så trætte.

Du kan også få andre funktioner i dit gulv, som f.eks. en skridsikker belægning, der kan være vigtig i forhold til sikkerheden på arbejdspladsen. Særligt i miljøer med vand eller fugtige gulve, er dette en meget vigtig egenskab.

Husk nem rengøring

Det er en klar fordel, hvis du kan få lagt dit nye gulv i én belægning. Det betyder nemlig, at der ikke vil være samlinger i gulvet. Samlinger er ikke bare kendt for at kunne gøre gulvet svagere, men er oplagte steder, hvor skidt og snavs kan samle sig.

Et helstøbt gulv vil derfor være stærkere og lettere at gøre rent. Dette er særligt vigtigt, hvis der er tale om en virksomhed i f.eks. fødevarebranchen eller med kliniske krav til rengøringen.