Leder du efter et effektiv kernebor?

Scan-Visan A/S – Diamantværktøj til brug i bygge- og anlægsbranchen produceres på DANSK arbejdsplads ved hjælp af sinter teknologi

Scan-Visan producerer diamantsegmenter i høj kvalitet i et moderne højteknologisk produktionsanlæg. Virksomheden har knap 40 års erfaring i bygge- og anlægsbranchen. Fokus er at komme så tæt på kunden som muligt for at kunne udvikle og skræddersy perfekte løsninger i et godt og tæt samarbejde. 

For os handler det om at møde op og stå i produktionshallen eller på byggepladsen sammen med kunden og hjælpe dem med deres daglige udfordringer. Scan-Visans ekspertise, er et seriøst alternativ på markedet.

Scan-Visan er ikke bare en butik med hyldevarer, men en DANSK produktionsvirksomhed med eksempelvis ingeniører i huset, som designer maskiner, anlæg og værktøjer fra bunden af. Lige nu er vi i fuld i gang med at producere 1 stk. stenskæremaskine samt 1 stk. fræsemaskine til teglværker i DK, og vores arbejde favner bredt fra beton-, tegl- og stenindustrien til off-shore og friktionsindustrien.

Scan-Visan udvikler og producerer selv alle diamantsegmenter, hvad enten det drejer sig om et slibende, skærende eller borende diamantværktøj som fx diamantbor, slibeklodser, fræseværktøjer, eller diamantskæreskiver til bearbejdning af beton, armeret beton, natursten eller tegl. Derfor er vi i stand til at tilpasse diamantværktøjerne til individuelle behov og krav. 

Kerneboring kan bruges til mange forskellige formål, men det er mest almindeligt anvendt inden for byggeri og produktion. I byggeriet bruges kerneboring ofte til at lave huller til rør eller andre materialer. I fremstillingsindustrien bruges kerneboring ofte til at skabe huller til aksler eller andre genstande. Kerneboring anvendes også undertiden i mineindustrien.

Der findes mange forskellige typer af kerneboremaskiner, men de har alle ét grundlæggende formål: at lave et hul i midten af et stykke materiale.

Bæredygtighed i højsædet

Scan-Visan bor i Aarup på Fyn og vi benytter så lokale leverandører som muligt. I det hele taget arbejder vi fokuseret med bæredygtighed, hvilket der i øvrigt er stor opmærksomhed på og krav til i branchen.

Vores klinger testkøres og tilpasses fx betonkvaliteten. Vi oplever, at det for nogle er vigtigt med lang levetid, mens det for andre er hurtig bore / savetid. De, der i dag anvender fx udenlandske ”køb- og smid væk” klinger, vil kunne nedbringe stålforbruget. En Ø1200mm klinge til savning i forspændt beton er fx testet og har kørt med samme stålcenter (og blot blevet ny bestykket med nye ”tænder” / diamantsegmenter, således stålforbruget blev nedbragt med 80%. Ved brug af klinger fra Scan-Visan, forlænges levetid, hvilket medfører færre klingeskift og dermed nedbringes ressourceforbruget. Vi har gennemgået Projekt Verdensmål i Middelfart Erhvervsforening for at blive endnu bedre inden for bæredygtighed. Vi har særligt fokus på mål 12 om ”ansvarligt forbrug og produktion”. 

Mød os på  www.scan-visan.dk Scan-Visan har i samarbejde med professionelt konsulentfirma fået udarbejdet husets / produktionens Co2 aftryk for året 2020 og 2021 og snart også for 2022. Info. ligger tilgængelig på hjemmesiden. Vi arbejder pt. på højtryk med Co2 beregninger på de enkelte varenumre. HUSK Co2 aftryk kan nedbringes VÆSENTLIGT ved genbrug af stålcentre og råbor fremfor at anvende udenlandske ”køb og smid væk klinger”. 

MAN GENBRUGER OGSÅ FÆLGE NÅR DER SKIFTES DÆK PÅ BILEN – MAN KASSERER JO IKKE FÆLGENE HVER GANG.

Vi bidrager til at krav om fokus på miljø indfries sideløbende samtidig med omkostningsoptimeringen. Vi har et stort fokus på at udnytte og udvikle moderne teknologi, som gør det nemmere og mere overskueligt at omkostningsoptimere, sikre bedre bæredygtighed og dermed skabe en bedre bundlinje for branchen.

Hvem er Scan-Visan A/S

Mød os på  www.scan-visan.dk og find din kernebor hos Scan Visan A/S.

Hvis du er på udkig efter en effektiv kerneboremaskine, er Scan-Visan A/S det perfekte sted at starte din søgning. De tilbyder et bredt udvalg af kerneboremaskiner, og deres team kan hjælpe dig med at finde den perfekte kerneboremaskine til dine behov. Kontakt dem i dag for at få mere at vide, eller tjek deres hjemmeside ud